Hiio hei! Maata näkyvis kaverit!

Jo on ollu aallukkua meirän pootis. Tässä on jokaane ajelehtinu ku haaksirikkoone ja suunta on ollu pikkuusen karoksis. Syksyn pimiät päivät – ja tais siinä mennä yäkki – on miätitty ja isketty päämmä kipiäks yhtehe, notta miten etiäpäi. Ja vihiroonki on kuulkaa maata näkyvis!

Meirän Party- ja Toiminnallisen salin vuakrasopimus päättyy ny vuaren vaihtehis ja päätettihinki nottei uusita sitä sopimusta, vaa  palatahan ihanan kattoruunun alle Isohon Salihi!!!  Moomma taas kaikki yhyres siinä aulas jumppien vaihtues ja törmätähä paremmi niihi kaveriihinki jokka kertoo meillä käyvänsä. Rexonat käyttöhö  =) Tunnelma tiivistyy ja pirot paranoo!

Kuntosalin pualella ootta saattanu jo huamata jotaki ihimeellistä?! Ei puutu ku kartta ja kompassi (no multa löytyy neki, uuh…) ku vaihrettihi laitteiren paikkoja ja siihen yhtehe kulumahan tuloo viälä jotain vänkää, oottele rauhas.

Ookko muute tutustunu jo meirän uutehe FitYou-passihi, josta voi nytte valita ittellensä sopivan reenimetorin.  ”Kaikki-mulle-heti-ny” elikkäs Pro, sitte on Classic jossa on kuntosalireenaamine eruilla ja hyäryillä ja viälä jos tykkäät reenata salilla iliman muuta tarjontaa nii siihenki löytyy oma Basic. Voit poijjaat ny on komiaa!

Sanonko mitä? No sanon: Mitä! Eipä tarvinnu nostaa liikuntapualella lippuhintoja, ku tehtiin tommoset pelimerkit. Ny mää vaa orotan, notta meillä kävis palijo porukkaa liikkumas ja ottaas tästä hyärystä kopi. Moon ainaki aika pirskatin ylypee tästä tyäpaikasta! Seilataas ny kaikki siältä meriltä maihi.

Joulun orotusta, silloon saa syärä ja santsata!

***Niämine

ps. Plokivastuun heitän ny meirän toiselle miähelle, Mikalle.