Kiitoksia kaikille palautekyselyymme vastanneille.

Syksyn liikuntalukkaria hahmotellaan parhaillaan, ja pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan kyselystä esiin nousseita toiveita ja ehdotuksia. Aavistuksen kevyempiä, peruskuntoa kehittäviä tunteja toivottiin paljon, joten niitä pyritään liikuntalukkariin saamaan – unohtamatta toki tärkeitä kehonhuoltoon keskittyviä tunteja tai kovempia hikijumppia, joille myös riitti runsaasti kysyntää.

Palautteen pohjalta liikuntalukkarista muodostetaan siis mahdollisimman monipuolista kokonaisuutta niin, että eri tasoisia tunteja olisi riittävästi parhaaseen jumppa-aikaan. Vaihtelevaa jumppatarjontaa pyritään saamaan myös viikonloppuihin sekä aamuihin.

Jatkossa panostamme toiveidenne mukaisesti selkeään tiedottamiseen entistä enemmän, ja otamme käyttöömme säännölliset asiakaskirjeet, joissa tiedotamme ajankohtaisista asioista sekä esimerkiksi VIP-jäsenyyteen kuuluvista säännöllisesti päivittyvistä eduista.

Meille on tärkeää, että eri ikäiset asiakkaat pystyvät hyödyntämään palveluitamme omien tarpeidensa mukaan, joten panostamme jatkossakin siihen, että voisimme tarjota eri ikäryhmille kohdistetusti jotakin. Nyt syyskaudelle meiltä löytyy myös perhejäsenyys, jonka toivomme innostavan kokonaisia perheitä liikkumaan yhdessä kanssamme. Haluamme jatkossakin kannustaa ja motivoida teitä liikkumaan, joten suunnittelemme mukavaa yhteistä tapahtumaa starttaamaan syksyä 🙂

Monipuolisesti liikuttavaa syksyä kohti!

– Kutomon poppoo