10.10. alkaen.

Jumpan jälkeen voit jäädä liikuntasaliin kahvittelemaan ja turisemaan jumppakavereiden kanssa. Kahvi/tee 1€ kutomon kahvilasta.

Mukavaa ja tehokasta liikuntaa aikuiselle vauvan kanssa!

Liikkeitä tehdään yhdessä vauvan kanssa sekä ilman vauvaa. Aikuisen sylissä vauva saa tunteen rytmikkäästä liikkeestä musiikin tahtiin sekä saa kokemuksia erilaisista asennoista ja liikkeistä. Aikuiset jumppaavat myös ilman vauvoja, jolloin aikuisen syke nousee, lihakset työskentelevät ja kunto kasvaa.
Aikuisen jumpatessa vauva voi olla viltin päällä lattialla leikkien.
Liikkeet voi tehdä myös ilman lasta, jos lapsi nukkuu tai viihtyy itsekseen. Liikkeet ovat turvallisia oman kehon ja vauvan painon kanssa tehtäviä liikkeitä, ilman hyppyjä; askellusta, lihaskuntoa ja liikkuvuutta lisääviä harjoitteita.

Vauvajumpassa jumppaamme vauvan ehdoilla eli voit syöttää tai vaihtaa vaipan kesken tunnin vauvan tarpeiden mukaan. Jumppa sopii parhaiten vauvalle, joka kannattelee jo omaa päätään sekä on alle 1 -vuotias.

Mukaan tarvitset viltin ja lelun sekä pitävät kengät, voit myös liikkua paljain jaloin.

Jos liikunnan aloittaminen mietityttää synnytyksen jälkeen, voit varata ajan fysioterapiaan. Fysioterapeutti tutkii lantionpohjalihakset sekä yleistä valmiutta liikunnan harrastamiseen.

Fysioterapeutin aika synnyttäneille:
30 minuuttia / 30 euroa.