Kesä rullaa parhaimmillaan ja taas on aikaa ihmetellä, miten tähän on päästy. Bikinikuntoon treenaaminen ja talvivatsan poistaminen on nyt myöhäistä ja sitä paitsi vanhanaikaista. Nykyään voi nimittäin treenata läpi vuoden.
Syksyllä ei jaksa, talvella ei ehdi ja keväällä on jo myöhäistä, joten parasta aikaa treenata ja varsinkin aloittaa on loma! Ihminen on yleensä levollisimmillaan ja keho on vastaanottavaisessa tilassa. Treenaaminen antaa niille joilla omatunto kolkuttaa ylimääräisestä grillaamisesta ja oluesta hiljaisuuden itsensä ruoskimiselta. Pari punttitreeniä viikossa pitää lihasten ryhdin ja itsetunnon kasassa. Ja salilla on viileää ei ole hyttysiä eikä sada.

Näinhän tää menis  niin ku mun salinomistajana pitää kirjoittaa ja itsekin toteuttaa. Ja viimeisillä toukokuun päivillä varasin itselleni LPG-hoitoja, että saisin pahimmat kuprut pois polvien päältä ennen lyhyiden helmojen kautta. Varasin Maijalta uuden punttiohjelma -ajan ja treenasin tuplatunneilla perjantaina. 

Vielä on kolme viikkoa ennen maagista 50v rajapyykkiä. Ehtii ottamaan kasvoihin Henriettan Ullalta sähköhoitoja poskipäiden nostamiseen, Raumanin Tuijalta ranskalaisen manikyyrin, Tuhkimon Annelta kulmat ja ripset. Ja käymään Tinasissa värjäyttämässä harmaat pois.
Ja tämä ei ole edes turhamaisuutta vaan sitä, että tulee edes vähän keskityttyä itseensä ja voimavaroistansa huolehtimiseen. Itsekunnioituksen säilyttäminen vaatii monia näkökulmia omaan arvomaailmaan.  

Tässä blogissa ajattelin avata tätä meidän liikuntakeskuksen elämää kulissien takana ja edessä. Kertoa kaikenmoista juttua mitä ilmassa leijuu milloinkin ja mitä mieleen juolahtaa. 

Kesällä on hyvää aikaa…
Tervetuloa uusille kotisivuillemme! 

t. MInna P