Tuula Nieminen

Niämine lauteilla, terve! Löysin Penttilän puljun Vesihelmestä 90-luvun puolivälissä ja homma oli mahtavaa! Päätin, että tästä tulee mulle eläkevirka! Hyvin oon tavotetta kohden menny, mitä ny vuosituhannen vaihteessa kävin haistelees merituulia Naantalin seurulla, mutta onneks pääsin takaisin Vorssaan.

Matkan varrella kädentaidot on monipuolistunu urheiluhierojasta fysioterapeutin ja lymfaterapeutin kautta Voice Massage-terapeutiksi. Pääosa työstäni  on purenta-, stressi-  ja toimistotyön aiheuttamien kireyksien ja kipujen hoitoa yläkropan ja pään alueella. Erilaista turvotuksista olen myös kiinnostunut ja sydäntä lähellä on erityisesti rintasyöpänaiset. Mulla on myös herkkä puoli, vaikkei sitä varmaan kaikki uskois, mutta kuinka hianoo on tehä vaikka suklaahierontaa kynttilän valossa rauhallisen musiikin soidessa. Tai aromahieronta! Aina yhtä mielenkiinnolla odotan minkä valinnan asiakas tekee eteerisistä öljyistä.

Perusluonteeltani oon aikamoinen touhotin ja tykkäänkin, kun jumpilla ihmiset haastaa itteensä ja kokeilee rajojaan ja voi veljet, mitä tulosta siitä syntyy!! Ne ilmeet, kun epäilevä asiakas tulee Grit Strength/Plyo  tai sisäpyöräilyn kovalle Sprint tunnille ja toteaa tunnin jälkeen:” Emmää kuallukkaa!?!” Ne hetket mä painan visusti mieleeni ja ammennan niistä voimaa! Kaiken perusta on tiätty maanantain klo 16 Pumppi!! Sitä ei voita mikään!!!

Näillä mennään kohti eläkeikää, joka nousee näköjään vuosittain 😉

Hikee ja voimaa,
***Niämine

Erikoistumiskoulutus ja kurssit

Aromahieroja
Intialainen päähieronta kurssi
Lantionpohjan toimintahäiriöiden hoito fysioterapian keinoin
Lymfaterapeutin jatkokoulutukset
Kuormitusfysiologian täydennyskoulutus
Voice Massage – terapian jatkokoulutukset
LymphaTouch hoitomenetelmä – koulutuspäivä
Fascia käsittely – kurssi
Kinesioteippaus peruskurssi
LesMills BodyBalance, BodyPump, Grit Strength/ Plyo sekä RPM peruskoulutukset ja jatkokoulutukset

Tuula Nieminen