Huco sport -profiili

Millainen liikkuja oikeasti olet?

Ymmärrä itseäsi paremmin ja saavuta sinulle sopivat liikunnalliset tavoitteet. Huco sport -profiilin avulla tunnistat oman liikuntatyylisi ja löydät sinua motivoivan tavan liikkua. Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämän huco sport -profiilin avulla liikunta on helpompaa.

Pitkäjänteisen ja tuloksekkaan liikunnan salaisuus on oman luontaisen liikuntatyylin löytäminen ja henkilökohtaisten motivaatiotekijöiden tunnistaminen sekä erityisesti taito ylläpitää liikuntamotivaatiota. Henkilökohtaisen huco sport -profiilin avulla löydät motivoivan ja sinun tyylillesi sopivan tavan harrastaa liikuntaa. Huco sport -profiilin avulla osaat asettaa itsellesi sinua motivoivat tavoitteet ja miten niiden toteutumista on hyvä seurata.

valtteri_salillaSaavuta tuloksia huco sport -profiilin avulla!

Lataa huco sport -esite

 

Huco diet -profiili

Millainen syöjä oikeasti olet?

Ymmärrä itseäsi paremmin ja saavuta tuloksia painonhallinnassa. Huco diet -profiilin avulla tunnistat omat ruokailutottumuksesi ja näet painonhallinnan ja siihen liittyvät haasteesi uudessa valossa. Suomalaisten asiantuntijoiden kehittämän huco diet -profiilin avulla painonhallinta on helpompaa.

huco diet -profiili kartoittaa sinun tämän hetkisen suhtautumisen ja käyttäytymisen kolmella eri osa-alueella:

  • syöminen
  • liikunta
  • suhtautuminen arkielämään

Nämä ovat 3 osa-aluetta, jotka toisistaan irrallisina eivät kata ja takaa kokonaisvaltaista ja onnistunutta painonhallintaa. Osa-alueet ovat riippuvaisia toisistaan ja jokaisen alueen hallinta takaa terveellisen tuloksen painonhallinnassa.

Saavuta tuloksia huco diet -profiilin avulla!

Lataa huco diet -esite